Freitag, 20. Januar 2017

Almanya vize

Uyarı : Bazı kişi ve kurumların kendilerini iDATA, yetkili acente veya resmi temsilcilik gibi göstererek bu bağlamda dolandırıcılık maksadıyla yasal olmayan kişisel bilgi ve para taleplerine karşı siz değerli başvuru sahiplerimizi önemle uyarmak isteriz. Vize ücreti Euro karşılığı TL olarak nakit olarak ödenmektedir. Görüşmede tüm başvuru evrakları eksiksiz teslim edilir, vize işlem ücreti ödenir ve seyahatinizle ilgili soruları cevaplandırmanız istenir. Ayrıca fotoğrafınız ile –gerekli olduğu takdire – parmak izi kayıtlarınız alınır.


Eğer seyahat süreniz doksan gün ve daha kısa süreli olacaksa Schengen, daha uzun süreli olacaksa Ulusal vize türüne başvuru yapmanız gerekmektedir. En başta Ankara Alman Büyükelçiliği, sonrasında İstanbul ve İzmir Başkonsolosluğunun bulunduğu.

Vize başvurunuzu Antalya’daki iDATA-bürosuna teslim edebilirsiniz. Almanya vize başvurusu iki türe ayrılmaktadır. Pasaport ve barkod numaranız başvuru kaydı sonrasında size verilmiş olan pasaport teslim fişi üzerinde yer almaktadır. Bu özellikle Schengen vizeleri için geçerlidir, çünkü bu tatil günlerinde çok sayıda kişi seyahat etmektedir ve çok sayıda başvuru yapılmaktadır.


Neredeyse her bölgeye başkonsolosluklar, konsolosluklar ve fahri konsolosluklar açılmıştır. Açıklama kısmı bize aittir ve herhangi bir yasal açıklama olmadığını bilmenizi isteriz. Kendi tecrübelerimize dayanarak açıklama yapacağız. Hazırlanan evraklar, almanya vize başvuru formunu destekler nitelikte olmalıdır.


Görev bölgesi Antalya, Burdur ve Isparta illerini kapsamaktadır.

NEMLİ: Vize bölümü yoktur. Başkent Vize , seyahat amacınıza ve işinize göre evrakların sizin için temin edilmesini sağlamaktadır. Ancak, Avusturya, Belçika, Fransa, Hollanda, İtalya, İspanya, Lüksemburg, Portekiz ve Yunanistan gibi Schengen ülkelerinde yasal ikamet izniniz.


Yeni bir randevu oluşturmak isteme idata almanya vize randevusu oluşturabilir misiniz? Diğerini silmiyor adamlar, telefonlarıma cevap bile vermiyorlar. Lütfen yardımcı olun. Bunun yanında vizenin basılması içinde adet boş sayfanın olması gerekmektedir.


Tüm işlemler ve başvuru esnasında yanınızdayız. Evrak listesi için Linki tıklayın ve bilgileri doldurup bize gönderin. ALMANYA KONSOLOSLUĞU VİZE RANDEVU İŞLEMLERİ. Randevu Talep Formunu doldurabilirsiniz.


Formu doldurduğunuzda mesai saatlerimiz içerisinde. Bu vize başvurularında genel olarak amaçlanan turistik geziler, sosyal veya ailevi sebepler olmaktadır. Bilindiği gibi Avrupa Birliği ülkeleri tarafından verilen vizeler Shengen Bölgesi vizesi olarak atlandırılıyor. Avusturya konsolosluğunun yetki vermiş olduğu iDATA kurumunun randevu sistemine eksiksiz olarak girişinin yapılması sağlanacaktır. Böylelikle Schengen vize başvurunuz için parmak izi uygulamasına sorunsuz bir şekilde katılıyor olacaksınız.


Başvurunuzu gerçekleştirmeden önce burada yer alan form aracılığı ile randevu talebinde bulunabilirsiniz. Bu ücretin sadece vize harcınız olduğunu unutmayınız. Güncel liste içinde Türkiye yer almamaktadır.

Akrabanızdan davetiye gerekiyor. Aşağıdaki içeriklerde bilgiler yer alıyor.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts