Montag, 11. März 2019

Idata ankara

Die Dienstleistungen von unserer Filiale in İzmir wird ab Montag dem 11. DATA ist die offizielle Annahmestelle für Visaanträge nach Deutschland in der Türkei. Weitere Informationen zur Antragstellung erhalten Sie nach der Auswahl.


Almanya ve İtalya Vize başvuru işlemlerine ait tüm bilgilere ülke seçiminizi yaparak ulaşabilirsiniz. Unsere zusätzlichen Dienstleistungen in den iDATA Büros sind biometrischen Fotoaufnahmen, Passzustellung per Kurierdienst, Kopien und Faxabfertigungen.

Hinsichtlich unserer Gebühren für die Zusatzdienstleistungen ben Sie. Randevusuz kesinlikle hiçbir işlem yapılamaz. Almanya ve Aİtalya merkezli konsolosluklarından vize başvurularını yapacağınız, gün ve bunun altında olan işlemlerin sadece iki ülkeye yetkili kılınmış durumudur. Parmak izi uygulamasına katılmayan başvuru sahipleri vekâleten evrak teslimi sağlatamaz. Data için randevu alabileceğiniz farklı ofis mevcuttur.


Ankara bir diğer adı ile vize data olarak. Bunun nedeni randevusuz başvuru yapılamıyor.

Vize başvurusunda bulunabilmek için randevu almanız gerekmektedir ve randevusuz herhangi bir işlem yapılmamaktadır. Data, the business communications specialists. DATA teilt Ihnen dann mit, wann Ihr Termin ist und welche Unterlagen Sie mitbringen müssen. Almanya, Almanya’ya seyahat etmeyi planlayan ve turistik, ticari, ziyaret, kültürel vb. Almanya Konsolosluğu tarafından yetkilendirilmiş bir başvuru merkezidir.


Almanya İdata , bir başvuru merkezi olup vize başvuru dosyanızın hazırlanmasında sorumluluk üstlenmemektedir. DATA randevu İtalya, Almanya için parmak izi uygulaması ve başvuru süreçleri için görevli kurumdur. Görüşmede tüm başvuru evrakları eksiksiz teslim edilir, vize işlem ücreti ödenir ve. Data , biyometrik bilgileri toplama yetkisine sahiptir, fakat erişim ve kullanma hakkı yalnızca diplomatik Almanya temsilciliklerine aittir.


Parmak izi alınabilmesi için, her başvuru sahibinin şahsen iDATA şubesine gitmesi gerekmekte. Die All-in-One HR Software für Ihr umfassendes Personalmanagement. Vom Bewerbungsprozess bis zum Arbeitszeugniss. The next video is starting stop. Data Almanya, Hollanda ve İtalya konsoloslukları tarafından yetkili başvuru merkezi olarak atanmıştır.


Almanya vizesi başvuru evraklarınızı ilgili konsolosluklara iletir.

Acentamız iData ofislerine yapacağınız başvurular için sizlere destek sunmaktadır. National visa applications according to the calendar specified by the Consulate General of Germany in Erbil and Embassy of Germany in Ankara. Die Mail mit dem Termin sollte am Tag der Vorsprache mitgeführt werden. Vize başvuru sürecinde randevuya gidildiğinde tüm belgelerin ve pasaportun eksiksiz bir şekilde teslim edildiğinden emin olunması gerekir.


Von der Stellenanzeige zum Arbeitszeugniss mit nur einem Tool. As of the date of 13. Almanya için tüm Türkiye’ye işlem sağlar iken İtalya için sadece İstanbul yetki alanındaki başvuru sahiplerine işlem yapma olanağı tanımaktadır.


Yurt dışı Almanya – İtalya ülkelerine gitmek isteyen kişilerin bazı bilmesi gereken bir takım bilgiler ve süreçler bulunmaktadır. Almanya İdata, bir başvuru merkezi olup vize başvuru dosyanızın hazırlanmasında sorumluluk üstlenmemektedir.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts