Dienstag, 27. Januar 2015

Alman konsolosluğu istanbul pasaport randevu

Istanbul , die einzige Stadt auf zwei Kontinenten ist nicht nur dadurch mehr als „eine“ Stadt. Gegründet wurde sie als „Byzantion“ bereits sieben Jahrhunderte vor Christus, als „Konstantinopel“ war sie über tausend Jahre die Haupststadt des oströmischen bzw. Görev bölgesi Antalya, Burdur ve Isparta illerini kapsamaktadır. NEMLİ: Vize bölümü yoktur.


Yetişkinler için Başvuru Formu. AGİT anlaşması nedir amsterdam konsolosluk randevu alma Avusturya Bregenz Noter işlemleri Bregenz konsolosluk vekaletname işlemleri cipli kimlik kartı çıkartma yurtdışı ekimlik kartı konsolosluk e konsololuk pasaport randevu e konsolosluk e konsolosluk pasaport randevu e konsolosluk randevu ekonsolosluk randevu e konsolosluk randevu.

Konsolosluk yeni pasaport. Bu randevu sisteminden pasaport ve kimlik başvuruları, soyadı beyanı, evlenme ehliyet belgeleri ile diğer belge ve tasdik işlemleri için randevu alınabilmektedir. Online randevu ile alabileceğiniz hizmetler aşağıdaki gibidir. Alman Başkonsolosluğu Alman vatandaşları ve Almanya’ya ilgi duyanlar için bir başvuru merkezidir. Bu nedenle yapılacak olan vize başvurularının büyük çoğunluğu, bahsi geçen kurumlar aracılığı ile yapılmaktadır.


Başkası sizin adınıza pasaport başvurusunda bulunamaz. Pasaport veya pasaport kaybı, çocuk pasaportu, geçici pasaport , kimlik, süresi dolan pasaport ve kimlik yenileme başvuruları. Almanya Essen Türk Başkonsolosluk işlemleri 09.

Yeni pasaport kaç para? E konsolosluk üzerinden ;Umuma. Bunun için kişi tekrardan randevu almalı ve yeniden vize ücreti yatırılmalıdır. Yurtdışı temsilcilikler için randevu verilmeyecektir.


Bu da vize ücretlerini büyük ölçüde artırmaktadır. Macaristan İstanbul Başkonsolosluğu. Başkonsoloslukta vize bölümü, pasaport bölümü ve mülakat bölümleri şeklinde farklı bölüm bulunmaktadır. Lüksemburg’a seyahat edecek olan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları ve Türkiye’de yasal oturum izni ile ikamet tezkeresi bulunan yabancı ülke vatandaşları Lüksemburg konsolosluğu vize başvuru merkezi üzerinden vize randevusu alabilmektedirler. Bununla beraber pasaport işlem harcı ve nüfus kayıt örneği de ibraz edilmelidir.


Randevu almadan önce lütfen randevunuza hazırlanmak, formları doldurmak ve gerekli belgeleri hazırlamak için ilgili pasaport , konsolosluk doğum belgesi veya noterlik sayfalarını ziyaret etmeyi unutmayınız. Ankara, İstanbul veya Adana’dan Amerikan konsolosluk doğum belgesi başvurusu,. Pasaport , belirtildiği şekilde hazırlanması ve zarar görmemiş olması gerekmektedir. Bunlardan bazıları pasaport , fotoğraf ve başvuru formudur.


Fotoğraflarda ise bir takım şartlar aranmaktadır. Evrak listesi, durum, meslek, medeni hal vs. Varsa eski pasaportlar da başvuru.


Bu gibi durumlarda öncelikle randevu talep etmeniz gerekecektir. Randevu talebinize bağlı olarak hazırlamanız gereken evraklar olacaktır.

Başkonsolosluğu ile ilgili çalışma saatleri, tatil günleri, görev bölgesi, başvuru formu, vize ücretleri, randevu alımı ve iletişim bilgileri.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts