Dienstag, 25. November 2014

Münster konsolosluk nüfus cüzdanı

Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı 27. Son mezun olunan okuldan alınan diplomanın aslı veya onaylı sureti ile bir adet fotokopisi, e. LÜM Ölüm Tescili ve gerekli belgeler hakkında bilgi alabilirsiniz. Anmeldung) gerekmektedir.


Başkonsolosluğumuza gelmeleri gerekmektedir.

Bunun dışında zamanda nüfus işlemleri, harçlar , gerekli belgeler hakkında detaylı. EVLİLİK Evlilik işlemleri, harçları ve gerekli belgeler hakkında bilgi alabilirsiniz. Außenminister Mevlüt Çavuşoğlu war zu Besuch in Baku, um an dem Außenministertreffen und 7. Gipfeltreffen des Türkischen Rates teilzunehmen, 14. Konsolosluk adres ve telefon numaraları için tıklayınız. Hukuk Danışmanlığı Pazartesi ve Çarşamba günleri 09.


Bu belgeler evlenme müracaatı sırasında istenilmektedir.

Tescil işleminin evlilik akdinin tamamlanmasından sonra yapılması gerektiğinden, sadece Yabancı Makamlar tarafından düzenlenmiş bir evlenme belgesi ve evlenen kişilere ait eksiksiz kimlik bilgileri bu işlem için yeterlidir. Dolayısı ile sizden bu iki isimden biri adı altında belge istendi ise diğerini de kapsamaktadır. Nüfus Cüzdanı Sureti Nereden alınır? Ancak, sözkonusu kimlik belgeleri iade edilmesi halinde geri alınıp usulüne göre imha edilir.


VEKALETNAME: Müracaat sırasında gereken belge ve bilgiler: T. Bir cevap yazın Cevabı iptal et E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Vekaletnameyi verecek kişinin nüfus cüzdanı ve pasaportu - adet vesikalık fotoğrafı - Vekaletnamenin verileceği kişinin kimlik bilgileri - Vekaletnamenin içeriğinde yer verilmesinin talep edildiği açık bilgiler gerekmektedir. Her birey için ayrı ayrı randevu alınmalıdır.


KONSOLOSLUK İŞLEMLERİ İÇİN RANDEVU ALMA KILAVUZU. Evlilik birliğinin mahkeme kararı ile son bulması halinde, ergin olmayan çocuğa ait nüfus cüzdanı ,Türk veya Hollanda mahkemesi kesinleşmiş kararıyla velayet sahibi olan anne veya baba tarafından yapılması gerekir. Vefat eden birinci derece yakınıma ait uluslararası ölüm kayıt örneği (Formül C) alabilir miyim? Tapu işlemleri için T. Diğer konulardaki vekaletnameler için.


Geçerli Rusya vizenizin fotokopisi. Başvuru sahibinin geçerli T.

NOTER İŞLEMLERİ-Vekalet için adet fotoğraf ve T. Kimlik numarası ve detaylı kimlik bilgileri. Teknik özellikleri ve baskı işlemlerinin sadece yetkili Makamlarımızca yapılmakta oluşuna bağlı olarak yeni kimlik kartlarının (TCKK) aynı gün düzenlenmesi mümkün değildir. Anne ve babanın TC nüfus. Doğumkaydı için gerekli belgeler.


Gezici konsolosluk hizmeti programı ile sunulacak hizmetlere ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıdadır. Yerleşim yeri aynı konut olan ailenin ergin fertleri birbirlerinin yerine adres beyanında bulunabilir. Euro) 3-Anne ve Babanın Türk nüfus cüzdanının aslı.


Ancak eski nüfus cüzdanlarında yazan nüfus cüzdanı seri no yerine kullanılamaz.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts