Freitag, 6. Juni 2014

Konsolosluk vize

Vize başvurunuzu sorgulamak için lütfen aşağıdaki bilgileri. Vize konusunda önemle dikkate alınması gereken hususlar:. Vize Başvurusunun reddine itiraz öncelikle vizeyi reddeden.


Türk Vatandaşlığını Kazanma Başvurusu. Ana veya Babaya Bağlı. Konsolosluk binalarının dokunulmazlıkları vardır.

Türk vatandaşları ve İngiltere’de vatandaşları vize işlemleri için randevu alabilir. Eksik, hatalı ve güncel olmayan evraklar vize reddine sebebiyet verebilmektedir. ABD’ye seyahatinize ilişkin olarak sizin için uygun olabilecek vize türünü belirlemek amacıyla Vize Türleri Rehberi’mizi ziyaret edebilirsiniz. Türkiye’de Temsilciliği Olmayan Ülkelerin Vize İşlemleri. Sıkça Sorulan Sorular.


Yabancıların Tabi Olduğu Vize Rejimi. Vize ve konsolosluk hizmetlerimiz ile ilgili tüm bilgilere bu sayfadan ulaşabilirsiniz! Tüm turistik, ticari, transit ve aile ziyaret vize başvuruları ile ilgili gerekli evraklar, detaylı bilgiler, oturum izni ve vatandaşlık işlemleri.


Ancak konsolosluk ve diğer resmi birimler resmi tatillerde kapalıdır.

Buraya vize başvurusu yapmadan önce yanınızda konsolosluğun istediği belgeleri de almalısınız. Bunlar içinde en önemlileri Türkiye vize başvuru formu ve orijinal pasaportunuzdur. Bunun yanında istenilen diğer belgeleri de sunmalısınız.


Almanya vize başvurunuzun türüne göre ve bulunduğunuz bölgeye göre vize başvuru merkeziniz değişiklik göstermektedir. AGİT anlaşması nedir amsterdam konsolosluk randevu alma Avusturya Bregenz Noter işlemleri Bregenz konsolosluk vekaletname işlemleri cipli kimlik kartı çıkartma yurtdışı ekimlik kartı konsolosluk e konsololuk pasaport randevu e konsolosluk e konsolosluk pasaport randevu e konsolosluk randevu ekonsolosluk randevu e konsolosluk randevu. Randevusuz kesinlikle hiçbir işlem yapılamaz. Unser Generalkonsulat ist seit dem 1. Bu tarihlerde vize işlemi yapılmayacaktır.


AB Ülkeleri Vize Fiyatlarına Zam. Avrupa Parlamentosunun ve AB Konseyinin onayı ile yurtdışına seyahat eden vatandaşlardan alınan vize fiyatlarına Euro zam yapıldı. Başvuruyu kendiniz yapabileceğiniz gibi Birleşik Arap Emirlikleri tarafından yetkilendirilmiş olan vize merkezleri aracılığı ile de yapabilirsiniz.


Vize türüne göre istenen bütün belgelerin eksiksiz ve doğru olarak hazırlanması istenir. Tüm vize başvuru sahiplerinden, ülkemizde kalacağı süreyi kapsayan geçerli sağlık sigortası yaptırmaları şartı aranmaktadır. Köln konsolosluğumuzdan hangi işlemler için. Köln Başkonsolosluğundan nasıl e konsolosluk randevusu alınır?


Almanya vize randevu, oturum, aile birleşimi, Alman pasaport kimlik, yenileme, geri dönüş, adres tespiti, soyadı beyanı ve diğer konsolosluk işlemleri. Sayın Bakanımızın İslam İşbirliği Teşkilatı’nın 50. Norveç dışında Schengen bölgesinde gidilecek diğer ülkeler belirtilmelidir.


Resmi tatiller vize ve konsolosluk işlemlerinin tamamlanma sürecinin uzamasına sebep olmaktadır.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts