Freitag, 25. September 2015

Konsolosluk çağrı merkezi

Latest Press Releases. DOĞUM Doğum işlemleri, harçları ve gerekli belgeler hakkında bilgi alabilirsiniz. Yeni Adresimiz ihalerapor. Konsolosluk Çağrı Merkezi Bakanlık 14.


Almanya’da hissedilen bu ihtiyaç aynı derecede Amerika için de geçerliydi. New York’ta düzenlenen bir başkonsoloslar toplantısında büyükelçim Faruk Loğoğlu’nun yönlendirmesiyle Çağrı Merkezi projemizi dışişleri bakanımıza sundum.

Yurtdışında yeni kimlik kartı. International Center Cointrin (ICC) İş Merkezi D. TC Kimlik Numarası olacaktır. Tabi bunun yanında internet üzerinden alınacak randevularda mutlaka size ulaşılmasını sağlayacak ve randevu bilgilerinin gönderileceği bir e-posta adresi olması şart.


Uzak mesafelerden gelecek vatandaşlarımızın önceden randevu almalarında fayda vardır. Bu hattı arayan vatandaşlarımız uluslararası görüşme ücreti ödemeyecek olup, sabit hat tarifesine tabi olacaklardır. Aargau Appenzell Innerrhoden Appenzell Ausserrhoden Basel-Land Basel-Stadt Glarus Graubünden Luzern Schaffhausen Schwyz St.


Tiflis Büyükelçiliği 18.

Başkonsolosun Mesajı Başkonsolosun Özgeçmişi. Birleşik Krallık’tan bu numara arandığında, uluslararası konuşma değil, İngiltere içi konuşma ücreti ödenmektedir. Bilgi taleplerinizi consulate. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, vatandaşların konsolosluk işlemleri ile ilgili başvurularını karşılamak amacıyla kurulan çağrı merkezini gezerek, telefonları yanıtladı.


Pasaport Çağrı Merkezi kapanmıştır. Perşembe günü itibariyle Kosmos Vize Hizmetleri olarak Trabzon şubemizi hizmete açacağımızı duyurmaktan memnuniyet duyarız. Anadolu yakası şubemiz hizmet vermeye başlamıştır.


Randevunuzu Çağrı Merkezimizi arayarak ya da web sitemiz üzerinden alabilirsiniz. Detaylar için web sitemizi. Telefon Numaraları: ABD. Başvurularla ilgili detaylı bilgi ve danışmanlık için CSS Legal İngiltere vize ve göçmenlik hukuku uzmanlarıyla irtibata geçebilirsiniz.


Cumhurbaşkanı ve 27’nci Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde yurtdışında yaşayan vatandaşlarımızın bulundukları ülkelerde kurulacak sandıklarda oy kullanmalarını teminen sürdürülen çalışmalar çerçevesinde, vatandaşlarımızı aydınlatmak ve sorularını yanıtlamak amacıyla Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından. KONSOLOSLUK İŞLEMLERİ, Vize Basvuru ve Randevu Sayfasi Web Sayfasidir. Vfs Global basvuru islemleriniz yapilir. Ayrıca, web sitemiz ve sosyal medya hesaplarımız üzerinden duyurmuş olduğumuz gibi, zorunlu ve acil. Bu numaradan her türlü bilgi alınabiliyor ve sorulara yanıt veriliyor.


Tatil günleri kısmından ayrıntılı bilgi edinilmesi mümkündür.

KVK Müşteri Hizmetleri telefon numarası aşağıdadır. KVK şubelerinden yapacağınız alışverişleriniz ve teknik servis ile ilgili öneri, şikayet, soru ve iade işlemleriniz için bu numaradan birçok işlem yapabilirsiniz.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts