Montag, 11. Februar 2019

Istanbul alman konsolosluğu vize

Informationen über Istanbul. Istanbul, die einzige Stadt auf zwei Kontinenten ist nicht nur dadurch mehr als „eine“ Stadt. Gegründet wurde sie als „Byzantion“ bereits sieben Jahrhunderte vor Christus, als „Konstantinopel“ war sie über tausend Jahre die Haupststadt des oströmischen bzw.


Böylece herhangi bir zaman kaybının önüne geçmiş olacaksınız. Kişisel Verilerin İşlenmesi ve Güvenliği Onay Formunu Okudum, Anladım ve Kabul Ediyorum.

Alman Konsolosluğu İstanbul , Konsolosluk İşlemleri Nelerdir? Bu randevu sisteminden pasaport ve kimlik. Kısa süreli vize başvuruları ve uzun süreli (D vize - Ulusal Vize ) taleplerinde ücretler farklılık gösterebilmektedir. Online soru sorabilir, her türlü konuda bilgi alabilirsiniz.


ALMANYA İSTANBUL BAŞKONSOLOSLUĞU İLETİŞİM. Alman Türk vatandaşlarına vize hizmetini, Türkiye’ de bulunan ve bulundukları bölgelere yakın coğrafi bölgelere hizmet veren konsoloslukla sağlar. Konsolosluğu Marmara Bölgesinin büyük bölümü ile birlikte, Karadeniz Bölgesi’ nin bir bölümünde yaşayan Türk vatandaşlarına vize işlemleri sunmaya yetkilidir.

Almanya Vize Başvuru Formu linkine tıklayınız. Randevu Talep Formunu doldurabilirsiniz. Form açıldığında, formu bilgisayarınıza kaydediniz. Kadıköy (Bahariye) ofisimiz 04. Suriye vatandaşları için aile birleşimine yönelik bir randevunun online rezervasyonu için rand.


Vize belgeleri, vize türüne göre değişse de, her vize başvurusu için istenen belgeler söz konusudur. Vize başvuru değerlendirme süresi ortalama iş günüdür. Fakat ticari vizeler daha hızlı sonuçlanabilmektedir. Bu nedenle, vize başvurusunda bulunmadan önce vize çeşitlerine göre vize ücretlerine ve hizmet bedellerine bakılmalıdır.


Genellikle uzun süreli olarak yapılacak seyahatlerde ücretler de artış göstermektedir. Evrak listesi, durum, meslek, medeni hal vs. Konsolosluk çalışanları sizin için randevu alamadığından, lütfen bu yönde ricada bulunmayınız.


Endonezya Konsolosluğu Vize Ücreti. Bu nedenle uzun süreli vize başvurularınızı en uzun çıkış süresini göz önüne alarak yapmalısınız. Bu sitede A dan Z ye vize işlemleri için tüm yaşadığım anıları bulabilir bilgi edinebilirsiniz.

Vize ve Pasaport için Biyometrik F. Başkonsolosluğun Açık Adresi (İdare): Alman Başkonsolosluğu İnönü cad. Yine bu kurumlar, Türkiye’de ikamet eden Alman vatandaşlarının da konsolosluk işlemlerini yürütmektedir. Eğer seyahat süreniz doksan gün ve daha kısa süreli olacaksa Schengen, daha uzun süreli olacaksa Ulusal vize türüne başvuru yapmanız gerekmektedir.


Schegen vizesi için konsolosluğa gitmeden kurumumuz aracılığı ile başvuru yapabilirsiniz. Bu nedenle vize başvurunuzun seyahatinizden gün öncesinden tamamlanmış olması gerekmektedir. Fakat konsolosluğun yoğunluğuna bağlı olarak sürenin uzayabileceğini göz önünde bulundurunuz.


Bu yüzden seyahat başlangıç tarihinizden ay önce vize başvurunuzu yapmış olmanız tavsiye edilmektedir. Ankara Büyükelçiliği İstanbul Fahri Konsolosluğu. Vize İşlemlerini Takip Ettiğimiz Ülkeler.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts